1. ŽNL Zdenačka Sloga se provukla kroz Čađavicu, u Četekovcu i Miljevcima podjela bodova

Vodeća Sloga iz Zdenaca pobijedila ja na gostovanju u Čađavici domaću Mladost 2:1. Domaća momčad povela je u 6. minuti zgoditkom Tomislava Kovača. Dvije minute kasnije na 1:1 poravnao je Jurica Kiris. Sredinom prvog dijela, točnije u 24. minuti goste je u prednost doveo njihov, u posljednje vrijeme, najbolji strijelac Florijan Rupčić.

Do kraja utakmice se nastavila čvrsta utakmica na sredini terena u kojoj se u domaćim redovima istakao Martin Piskač, a kod gostiju iskusni Dražen Duspara. Domaća momčad je od 75. minute igrala s deset igrača, jer je teren morao napustiti Dario Najcer zbog drugog žutog kartona. Sloga je ovom pobjedom nastavila niz nepobjedivosti i ostala na čelnoj poziciji 1. ŽNL.

Mladost 1930. Čađavica – Sloga Zdenci 1:2
Igrač utakmice: Dražen Duspara

U Četekovcu su domaći Dinamo i Gradina podijelili bodove rezultatom 2:2. Domaća momčad povela je zgoditkom Darija Teodorovića u 29. minuti. Rezultat je preokrenuo svojim zgodicima u 44. i 61. minuti Mihael Šoštar. Izjednačenje i podjelu bodova donio je Božo Rivić u 83. minuti.

Dinamo Četekovac – Gradina 2:2
Igrač utakmice: Mihael Šoštar

U Miljevcima se između domaće Mladosti i Mikleuša vodila grčevita borba za svaku loptu. Domaći igrači su iskoristili nekompletnost gostujućeg sastava, u kojemu nije bilo četiri standardna prvotimca te su imali više od igre. Promašili su gotovo nemoguće prilike. Ono što nisu promašili uspješno je branio gostujući vratar Robert Škulj. Svojom nepreciznošću nogometaši Mladosti su propustili osvojiti tri boda s kojima bi napravili iskorak prema sigurnoj zoni na tablici.

Mladost Miljevci – Mikleuš 0:0
Igrač utakmice: Robert Škulj

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content