3. HNL SJEVER Hoće li nogometaši Virovitice darovati treneru Bosilkovskom pobjedu za rođendan?

Već niz godina nogometaši Virovitice i Graničara iz Đurđevca igraju u istom rangu natjecanja. Do prije dvije godine to je bila 4. nogometna liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, a posljednje dvije sezone natječu se u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

Prije toga đurđevački i virovitički nogometaši su bili konkurenti u raznim regionalnim ligama. Ogledi Đurđevčana i Virovitičana uvijek su nosili dodatnu draž. Bili su više od igre. Često puta nije pobjeđivala jača momčad, već ona koja je u tom trenutku imala veće nadahnuće. Ljetos u 3. kolu 3. HNL Sjever Virovitičani su igrački bili bolji u Đuđevcu, ali je domaća momčad osvojila tri boda minimalnom pobjedom 1:0.

U subotu, 21. studenog u 13 sati i 30 minuta igraju se utakmice posljednjeg, 14. jesenskog kola 3. HNL Sjever. Na terenu Sportskog centra Vegeška nogometaši Virovitice su domaćini Graničaru iz Đurđevca.

– Nastojat ćemo u posljednjem susretu u ovoj polusezoni doći do tri boda s kojima bi zadržali priključak s momčadima koje se bore za ulazak u ligu za prvaka – susret je najavio novi trener Virovitice Goran Bosilkovski.

I dalje je upitan nastup kapetana Krešimira Crvenke, koji se nije oporavio od ozljede, dok zbog tri javne opomene u sastavu neće biti Slavena Markovića. Isto tako u gostujućim redovima kaznu zbog tri žuta kartona će odrađivati Jan Fusić.

Na dan utakmice trener Virovitice Goran Bosilkovski slavi rođendan, pa bi od igrača najljepši poklon bila pobjeda i tri boda. Zbog epidemioloških razloga utakmica se odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite igra bez nazočnosti gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content