Emisija Drugog programa Hrvatskog radija “Sunčani sat” emitirana uživo iz Posjetiteljskog centra Dravska priča

foto: virovitica-nature.hr

Dnevni boravak Posjetiteljskog centra Dravska priča u Noskovcima, u petak je bio privremeni studio emisije Drugog programa Hrvatskog radija “Sunčani sat” koja se emitira već 48 godina.

Urednik i voditelj emisije koja je namijenjena slušateljima kojima je putovanje stil života, koja otkriva nove turističke potencijale, predstavlja novu ponudu u turizmu i slušatelju-namjerniku daje mogućnost da odabire svoje sljedeće destinacije za putovanje, Zlatan Skalicki za sugovornike je imao župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića, načelnika općine Čađavica Mirka Rončevića, suvlasnicu tvrtki Pustara Višnjica d.o.o. i Višnjica d.o.o. Slatina Kseniju Plantak, chefa kuhinje restorana Višnjica i dobitnika Michelinove zvjezdice Gorana Kočiša i ravnateljicu Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije Tatjanu Arnold Sabo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U emisiji su prezentirane provedene aktivnosti projekta Posjetiteljski centar Dravska priča, turistička i gastronomska ponuda Pustare Višnjica, primjer dobre prakse suradnje između Općine Čađavica i Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije i projekti Virovitičko-podravske županije koji imaju za cilj razvoj, prezentaciju i promociju turističke ponude kontinentalnog dijela Republike Hrvatske.

Snimku emisije možete poslušati na ovom linku.

(virovitica-nature.hr)

[g-gallery gid=”611422″]