“OTIŠ’O JE S MIRISIMA JUTRA” Pogledajte novi spot Policijske klape Sveti Mihovil povodom sjećanja na žrtvu Vukovara

Ministarstvo unutarnjih poslova i policijska klapa sv. Mihovil s ponosom predstavljaju novi videospot za pjesmu “Otiš’o je s mirisima jutra”.

Riječ je o obradi pjesme koja se nalazi na prvom studijskom albumu policijske klape Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine. Inače, ova pjesma svima je poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je nažalost napustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil izrađen je za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine.

Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu prikazano je kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog grada Vukovara.

Ujedno, ovaj spot je trajni “In memoriam” na 97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo srce za obranu Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili. Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su za nove naraštaje stvorili Domovinu.

(www.icv.hr)