Predškola u Dječjem vrtiću Cvrčak odgođena do daljnjega, ravnateljica Moslavac: Predviđene sate odradit ćemo kada situacija bude povoljnija

Sukladno epidemiološkoj situaciji početak Predškole u Dječjem vrtiću Cvrčak odgađa se do daljnjega, objavio je Vrtić na svojim službenim stranicama. Prema riječima ravnateljice Sandre Moslavac, postoji plan prema kojemu će se odvijati rad na siguran način za djecu, roditelje i zaposlenike Vrtića.

– Imamo dovoljno vremena za odraditi sate predviđene za program Predškole kada situacija bude povoljnija. Vodimo računa o svemu – rekla je Moslavac i dodala da će svi roditelji i skrbnici na vrijeme biti informirani putem web stranice Vrtića te da su dostupni za upite putem elektroničke pošte ili telefonski.

Istaknula je da se minimalni fond od 150 sati stigne odraditi kada epidemiološka situacija bude sigurna i za djecu i djelatnike.

– Riječ je o fondu sati koji se stigne odraditi i da počnemo od 1. ožujka pa smo do 1. svibnja gotovi – rekla je ravnateljica.

Ostali odgojno-obrazovni programi rade redovno, no prema posebnim epidemiološkim smjernicama. Na web stranicama objavili su upute za roditelje i skrbnike kojih se trebaju pridržavati prilikom dolaska u Vrtić, a koje možete vidjeti OVDJE.

– Sve vas još jednom molimo za suradnju i iskrenost, jer ćemo samo tako moći održati kontinuitet rada Vrtića i odvijanja odgojno-obrazovnog rada za djecu u našem Vrtiću! Naglašavam da je situacija u Vrtiću pozitivna jer ste nam vi pomogli vašom suradnjom i razumom te ostavili dijete kod kuće i kod najmanje sumnje da bi dolazak vašeg djeteta (ili vas) u naš kolektiv mogao nekoga ugroziti – stoji na web stranici Vrtića.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content