ŽRK 1234 VIROVITICA Lavice ovog vikenda igraju domaći susret s Murvicom: Doznajte raspored odigravanja mlađih dobnih skupina

Ovaj vikend u Virovitici, barem što se sporta tiče, možemo okarakterizirati kao vikend ženskog rukometa.

Danas (subota) se susreću djevojčice generacije 2010./2011. ŽRK 1234 Virovitica sa ŽRK Đurđevac u prijateljskoj utakmici s početkom od 14 sati. Ovo je prva utakmica na “velikom terenu” za mnoge djevojčice u sastavu Virovitice tako da vjerujemo da će uzbuđenje biti na visokoj razini.

Danas se igra i redovno 7. kolo 1. hrvatske rukometne lige za žene. Virovitičke Lavice igraju protiv sastava ŽRK Murvica, kojem je ovo prva utakmica nakon dvotjedne samoizolacije. Lavice su, nakon izgubljene utakmice prošlog vikenda u domaćem susretu s Osječankama, spremne za novi izazov i još spremnije za nove bodove. Utakmica počinje u 19 sati.

U nedjelju, 8. studenog počinje U-16 liga i to od 11 sati susretom Virovitice i Darde, a već u 12:30, male Lavice igraju i drugi susret 1. kola 1. hrvatske rukometne lige U-16 za žene i to protiv sastava Osijeka.

Spomenimo i da se svi navedeni susreti odigravaju u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić i to bez prisutnosti gledatelja.

(www.icv.hr, ŽRK 1234 Virovitica, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content