Filmska policijska potjera: Ukrao automobil u Koprivnici, zaustavljen kod Našica

Jučer, 30. studenog, oko 17,45 sati, u Koprivnici je 48-godišnji hrvatski državljanin ukrao osobni automobile te se njime u večernjim satima dovezao na benzinsku postaju u Orahovici na kojoj je natočio gorivo i potom se udaljio bez da je prethodno platio račun. Auto-ophodnja policijske postaje Našice u redovnoj kontroli prometa uočila je ukradeni automobil u Donjoj Motičini. Policijski službenici su ga pokušali zaustaviti, ali se vozač nastavio kretati bez zaustavljanja.

Vozač ukradenoga automobila nastavio je bijeg kroz mjesto Martin i Grad Našice u smjeru Markovca Našičkog u čemu su ga sprječavali policijski službenici uz svjetlosne bljeskalice i zvučne znakove policijskog automobila. Prilikom bijega vozač ukradenog automobila počinio je više teških prometnih prekršaja od prekoračenja brzine, ne poštivanje prednosti prolaska na raskrižjima te prolaska kroz crvena svjetla na semaforima, navodi se u priopćenju PU osječko-baranjske.

Nakon kraće potjere policajci su na benzinskoj postaji u Markovcu Našičkom prisilili vozača ukradenog automobila na zaustavljanje gdje su ga uhitili. Radi savladavanja otpora i sprječavanja bijega policijsku službenici su nad 48-godišnjim počiniteljem uporabili sredstva prisile-tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Iz PU Osječko-baranjske izvijestili su da se nad počiniteljem provodi daljnje kriminalističko istraživanje. (www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content