NOVE INVESTICIJE: RAMA d.o.o. i „Ištvanović“ Građevinska limarija gradit će pogone u virovitičkim poduzetničkim zonama

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao je ugovore s investitorima o prodaji građevinskih parcela te građevine u izgradnji u virovitičkim poduzetničkim zonama. Ugovori su potpisani s trgovačkim društvom RAMA d.o.o. iz Virovitice, koje se bavi djelatnošću sakupljanja neopasnog otpada te obrtom „IŠTVANOVIĆ“ GRAĐEVINSKA LIMARIJA, također iz Virovitice.

Obje tvrtke sele djelatnost s područja grada u gospodarske zone i to RAMA d.o.o. u Poduzetničku zonu III, a obrt „IŠTVANOVIĆ“ GRAĐEVINSKA LIMARIJA u Zonu II. Također, obje tvrtke temeljem Programa poticaja i olakšica razvoja gospodarstva grada Virovitice ostvaruju stopu olakšica od 100% od kupoprodajne cijene zemljišta, odnosno ostvaruju pravo kupnje zemljišta po 1,00 kn/m2.

20201228 081153 850x638 1

– Iznimno sam zadovoljan jer se naše gospodarske zone popunjavaju iz godine u godinu. Osobito mi je drago što naši domaći investitori šire svoje kapacitete i nadam se da će to u konačnici donijeti ne samo nova radna mjesta, već i rast plaća u realnom sektoru. Moram napomenuti da nam je trenutno u fazi realizacije jedan dugo očekivan projekt koji je usmjeren upravo prema poduzetnicima i investitorima, a riječ je izgradnji kompletne komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Antunovac. Time ne samo da će se olakšati poslovanje poduzetnicima koji ondje već posluju, nego se nadamo i novim investicijama, rekao je gradonačelnik Kirin. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content