Uhvaćen bik Joza! Završilo njegovo lutanje po okolici Slatine

Nakon punih 14 dana završila je avantura odbjeglog bika Joze po ulicama i okolici Slatine. Naime, kako su nam dojavili čitatelji koji su sudjelovali u akciji, danas poslijepodne uspješno je uhvaćen. Iz Mesoprerade su na naš upit kratko komentirali kako je bik uhvaćen neozlijeđen te kako će sutra reći više o cijeloj situaciji.

Ranije danas smo objavili kako je Jozo noćas odlučio šumu zamijeniti gradom te je viđen gotovo u samom centru Slatine.

– Iz dana u dan sve popularniji bik imena Joza luta slatinskom bližom okolicom, a iako blage naravi, zbog svojih popriličnih gabarita ipak predstavlja opasnost za građane. Stoga se, kako bi bika konačno uhvatili, pozivaju svi koji su ga danas vidjeli da dojave lokaciju bika Joze kako bi relevantne službe mogle krenuti u akciju – poslala je priopćenje danas Policijska postaja Slatina. Čini se kako je apel urodio plodom i Joza je napokon uhvaćen. Sinoćnju šetnju gradom snimio je naš čitatelj.

Podsjetimo, bik se otkako je pobjegao iz tvrtke Mesoprerada skrivao u šumi u okolici Slatine. Iz tvrtke su obećali kako će biku osigurati smještaj te kako će biti pošteđen. Sada preostaje vidjeti hoće li to obećanje ispuniti.

Oglasila se Mesoprerada: Nakon što bude pronađen, pobrinut ćemo se da bik sretno živi na slobodi na farmi u društvu vrsnih krava

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content