Vlada razriješila dužnosti orahovačku gradonačelnicu, Saša Rister imenovan povjerenikom

Vlada Republika Hrvatske na svojoj je 32. sjednici donijela rješenje o razrješenju gradonačelnice Orahovice Ane-Marije Petin i njenog zamjenika Dalibora Fofonjke. U Rješenju stoji:

– Stupanjem na snagu ovoga Rješenja prestaje mandat članovima Gradskog vijeća Grada Orahovice i mandat Ane-Marije Petin, gradonačelnice Grada Orahovice te mandat Dalibora Fofonjke, zamjenika gradonačelnice Grada Orahovice koji je izabran zajedno s njom – stoji u Rješenju, a u priopćenju Vlade sa sjednice stoji odluka o Povjereniku:

– Vlada Republike Hrvatske imenovala je posebnim rješenjem, povjerenika Vlade Republike Hrvatske u Gradu Orahovici za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika Grada Orahovice. Sredstva za rad povjerenika Vlade Republike Hrvatske osiguravaju se u proračunu Grada Orahovice – stoji u drugom rješenju.

– Prije svega moram reći da je ovo za mene iznimna čast, ali i velika odgovornost. Neće ovo biti nimalo lagan zadatak, ali naravno dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je dano i ovaj ću posao odraditi maksimalno koncentrirano, odgovorno i profesionalno te kao rođeni Orahovčanin s puno ljubavi i predanosti – rekao je Saša Rister novi povjerenik Vlade RH za Grad Orahovicu.

(www.icv.hr, vg)

 

 

Vladimir Grgurić

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content