Želite stolariju PVC profila A klase? Stigla je u Viroviticu – glavni akter je tvrtka Tehnoplast DV d.o.o. iz Gornjeg Miholjca

Nove jedinstvene i iskustveno prihvatljive cijene za njemački standard u Virovitici!

Znate li da u našoj županiji postoji ovlašteni distributer najkvalitetnijih PVC profila na svijetu? Time se rijetki u Hrvatskoj mogu pohvaliti. Tvrtka TEHNOPLAST DV može se pohvaliti da su vlasnici izvorno njemačkih certifikata kvalitete koji će kupovinom njihovog proizvoda postati vaši. Ponose se kvalitetom profila tvrtke VEKA AG koji su glavna sirovina njihovih proizvoda. Njemačka multinacionalna kompanija VEKA AG ono je što su BMW, MERCEDES I AUDI u automobilskoj industriji.

Istraživanja su dokazala kako se u VEKA profile prilikom proizvodnje utroši 14% više materijala nego u profile B klase, a da ne spominjemo slabije klasirane profile.

  • Do 20% je veća stabilnost od profila B klase
  • Savijanje i krivljenje pri opterećenju i do 12% manje od profila B klase
  • Sila izvlačenja zavrtnja iz PVC-a neophodna je i do 20% veća nego kod profila B klase

Iz takvih sirovina na više od 5000m2, uz najsuvremeniju automatiziranu i robotiziranu proizvodnju, proizvodi se proizvod tvrtke Tehnoplast DV d.o.o. Prevedeno, Tehnoplast DV d.o.o. sinonim je za kvalitetu. Kvalitetan profil, okov njemačke kompanije Sigenia Aubi, širina izbora niskoemisijskih stakala te kvalitetna usluga demontaže i montaže čini Tehnoplast DV d.o.o. partnerom naše budućnosti.

Uz plastičnu stolariju, brojne projekte odrađuju aluminijskom legurom. Uz opremu za prozore, aluminijske i staklene ograde, zastupaju interese svjetskog lidera u proizvodnji garažnih vrata – njemačku kompaniju Hormann. U širokoj paleti proizvoda svatko može pronaći nešto za sebe: Od profila dubine ugradnje 70mm s dvostrukim brtvljenjem do profila dubine ugradnje 90mm s trostrukim brtvljenjem.

Njihov njemački standard kvalitete pozivnica je svima da si konačno poklonite proizvod vrhunske kvalitete. U istom tom proizvodu uživaju državljani Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Rusije.. Zašto ne bismo i mi?

Na snazi su nove nevjerojatno prihvatljive cijene za ovu vrstu kvalitete. Manja dobit koju ostvaruju zbog utroška najkvalitetnijih materijala u proizvodnji vraća im se, već više od desetljeća, kroz dugogodišnje zadovoljstvo njihovih prijatelja-kupaca.

Javit će Vam se na broj : 095/525-1060
Odgovorit će Vam na e-mail: [email protected]
Dočekat će Vas u Gornjem Miholjcu, ili savjetovati na Facebook stranici tvrtke

TEHNOPLAST DV – Poziv na poslovnu suradnju

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content