1. HRL Virovitičanke bez svoje najbolje topnice Nike Deskar startale uvjerljivim porazom u Dugom Selu

1. Hrvatska rukometna liga za žene nakon stanke od dva mjeseca nastavljena je 10. kolom u kojoj su igračice 1234 Virovitice gostovale kod Dugog Sela gdje su izgubile 33:26. Virovitičke Lavice su u Dugo Selo doputovale bez svoje najboljeg strijelca Nike Deskar.

Virovitičanke su povele 1:0 zgoditkom najiskusnije igračice Tene Mioč – Cabadaj, a u nastavku domaće rukometašice su bile u konstantnoj prednosti. U dva navrata domaći sastav je imao i devet zgoditaka prednosti (19:10 i 20:11), ali se gošće iz Virovitice nisu predavale. Na odmor se otišlo s prednošću Dugog Sela 21:16. Tijekom drugog dijela Dugo selo je imalo prednost od tri do osam zgoditaka. Susret je završio rezultatom 33:26. U gostujućim redovima najefikasnije su bile Tena Mioč – Cabadaj i Nina Milovanović s po šest zgoditaka.

1234 Virovitica: Marija Devald (2+0), Martina Majkovčan (5+1), Jelena Pratljačić, Lukrecia Veršec 5, Nina Milovanović 6, Nadia Dujmović, Marija Medved, Ana Blažev, Tea Strusa, Ivana Kirin 2(1), Klara Crnoja, Viktorija Šestak 3, Laura Oršulić 5, Nea Kovač, Tena Mioč – Cabadaj 6 (2) i Karla Tumpić.

Trener: Vladimir Gašparac.

Sedmerci: 4(3); Isključenja: 6 minuta (Šestak 4 minute i Kirin dvije minute). (www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content