Koronavirus u VPŽ: 18 novih slučajeva, preminula ženska osoba

U posljednja 24 sata, s područja Virovitičko-podravske županije 18 je pozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2 izvijestio je Stožer civilne zaštite VPŽ. Testirano je 75 ljudi, a od 18 novoinficiranih, deset je osoba ženskog, a osmero muškog spola. Desetero ih je mlađe, a po četvero je starije i mlađe životne dobi.

Pozitivni na koronavirus dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (6), Slatina (4), Orahovica (2), Lukač (2), Pitomača (1), Sopje (1), Gradina (1), Nova Bukovica (1).

Jedna žena, 1938. godište, preminula je uslijed infekcije COVIDOM-19, pritom je imala i brojne komorbiditete. Ona je 82. žrtva koronavirusa s područja VPŽ, od početka epidemije.

U Općoj bolnici Virovitica, trenutno je 40 COVID pacijenata, a od kojih je dvoje na respiratoru. U KBC-u Osijek nema pacijenata iz VPŽ. Od početka epidemije koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije virusom SARS-CoV 2 se zarazilo 2.986 osoba. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content