Općina Zdenci preselila u novi prostor, načelnik Durmić: Bit će puno lakše raditi na novim projektima za boljitak mještana

Jedinstveni upravni odjel Općine Zdenci nedavno je preselio u svoj novi prostor. Riječ je o prostoru starog Doma zdravlja koji je prenamijenjen, nakon što je općina dobila novi.

– Stari prostor u kojem smo radili bio je doista derutan i neadekvatan za normalan rad. Kada je izgrađen novi Dom zdravlja, donijeli smo odluku kako ćemo prostor starog prenamijeniti u naš novi prostor. Zgradu smo obnovili u potpunosti, od vanjske ovojnice, krovišta i fasade do unutrašnjosti, osigurali novi namještaj i opremu. U zgradi se dakle nalazi Jedinstveni upravni odjel, ured načelnika, općinska vijećnica i arhiva. Općina je uređenje financirala iz vlastitih sredstava i evo sada, napokon, imamo novi, moderan i uređen prostor u kojem će biti puno lakše odrađivati sve poslove, prije svega raditi na novim projektima za boljitak mještana naše općine – kaže načelnik Tomislav Durmić te dodaje kako će stari prostor općine također biti iskorišten.

– U razgovoru smo s Hrvatskom poštom da se njihov ured preseli u taj prostor jer postojeći Poštanski ured u središtu mjesta je u dosta lošem stanju. Nadam se i vjerujem u uspješnu realizaciju ovog projekta – zaključio je Durmić.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”619146″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content