DORA 2021: Albina i Toni Cetinski u duetu s Kristijanom Rahimovskim posljednja dva kandidata na ovogodišnjem natjecanju

Hrvatska će sutra saznati koja će pjesma, od 14 finalista, odnijeti pobjedu i zaputiti se na ovogodišnje izdanje Eurosonga! Ovoga tjedna svakodnevno smo vam predstavljali nekoliko kandidata i jednominutne isječke njihovih pjesama, a danas su nam na redu i posljednje dvoje kandidata.

13. ALBINA – Tick Tock

Još jedna nekadašnja natjecateljica Voicea, u kojem je gledatelje oduševljavala svojim vokalnim sposobnostima, okušat će svoju sreću na ovogodišnjoj Dori. Pjesma Tick – Tock Albinin je drugi singl, a autor pjesme je Branimir Mihaljević. Uz modernu pjesmu, dobar dojam nastojat će i ostaviti svojim stylingom za koji kaže da  će moderan i na njega nitko neće ostati imun.

14. TONY CETINSKI I KRISTIJAN RAHIMOVSKI – Zapjevaj, sloboda je

Ljubavna pjesma Tonyja Cetinskog i Krisijana Rahimovskog u javnosti je izabrala pravu buru zbog svog sadržaja, barem onog djela koji je bio dostupan, no Tony je u jednom od brojnih intervjua u posljednje vrijeme sve razjasnio.

– Pjesma govori sama za sebe, govori o slobodi kretanja, slobodi informiranja… Da se opet možemo grliti i ljubiti, da možemo pjevati i družiti se kao nekad. Da nema više ovog ‘novog normalnog’, jer to nije normalno. Jedna od najugroženijih sloboda je sloboda govora i promišljanja, a da ne budeš stigmatiziran ili osuđivan. Pjesma nije o onome o čemu mislite, strpite se još malo pa ćete vidjeti – rekao je Tony za 24 sata.

A strpiti se ne trebamo još puno, ovogodišnje izdanje Dore možete pratiti na prvom programu Hrvatske televizije od 20 sati. Upoznali smo vas sa svim kandidatima, a sada je vrijeme da sjednete i uživate. Jeste li već izabrali svog favorita?

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content