Doznajte poredak u svim rukometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

1. HRL ZA ŽENE

Rukometašice 1234 Virovitice upisale su proteklog vikenda novi poraz u 13. kolu 1. hrvatske rukometne lige. Uz jedan remi, bio je to dvanaesti ovosezonski poraz Lavica s kojim su ostale na posljednjem, 14. mjestu ligaške ljestvice s jednim osvojenim bodom. Vodeća je Lokomotiva s 22 boda, a prati ju Umag s 20. Podravka Vegeta treća je ekipa sa 16 osvojenih bodova, ali i četiri utakmice manje. Podravkašice jedine još ne znaju za poraz ove sezone.

1. HRL Z

1. HRL SJEVER – MUŠKI

Slična sudbina prati i rukometaše Viro Virovitice. Za razliku od Lavica, oni su ipak upisali jednu ovosezonsku pobjedu, pa se uz još jedanaest poraza nalaze na pretposljednjem, 13. mjestu ligaške ljestvice. Prelog je uvjerljivo najslabija momčad ove sezone i jedina bez osvojenih bodova. Najbliži naslovu je vodeći Rudar s 24 boda, što je šest više od drugoplasirane Moslavine.

1. HRL Sjever

2. HRL ISTOK – MUŠKI

Rukometaši Slatine u borbi su za ovosezonski naslov prvaka i trenutno uz vodeće Đakovo jedina neporažena momčad. Đakovčani imaju dva boda prednosti ispred Slatinčana, ali i utakmicu više. Do kraja prvenstva čeka nas uzbudljiva borba za prvo mjesto. Županja je sa šest uzastopnih poraza posljednjeplasirana momčad.

2. HRL Istok M

2. HRL SJEVER – ŽENE

Rukometašice Pitomače četvrtoplasirana su ekipa 2. HRL Sjever, a za vodećom Zelinom zaostaju šest bodova. Pitomačanke su dosad upisale devet pobjeda i tri poraza. Osječka Olimpija uvjerljivo je najslabija ovosezonska ekipa s tek jednim osvojenim bodom.

2. HRL Sjever

3. HRL ISTOK – MUŠKI

Orahovčani su s utakmicom manje od vodeće Spačve (druga momčad aktualnog premijerligaša) na 4. mjestu ligaške ljestvice. Dosad su upisali četiri pobjede, te po jedan remi i poraz, s kojima su osvojili devet bodova, dok vodeća Spačva ima 14. Mladost iz Donjeg Miholjca zakucana je na dnu i nema na svom kontu niti jedan bod.

3. HRL Istok M

3. HRL ISTOK – ŽENE

Rukometašice Mikleuša u borbi su za naslov 3. HRL Istok. Na drugom su mjestu s bodom manje od vodećih Legosica i bodom više od trećeplasiranih vukovarskih rukometašica. Čeka nas neizvjesna utrka do posljednjeg ligaškog kola.

3. HRL Istok

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content