Očitovanje Grada Slatine o utvrđenoj nepravilnosti vezanoj za projekt „EPIcentar Sequoia Slatina“

Gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić poslao je očitovanje na priopćenje “GO HDZ-a Slatina: Gradonačelniče Ostrošić, kome ćete uzeti 3,5 milijuna kuna?“. Očitovanje prenosimo u cijelosti.

– Grad Slatina je 22. siječnja 2021.g. zaprimio od Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije odluku o utvrđenoj nepravilnosti koja se odnosi na projekt „EPIcentar Sequoia Slatina“.

Zbog transparentnosti, gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić usmeno je o tome upoznao župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića i dožupana Marija Klementa.

Potom je na inicijativu Grada Slatine 27. siječnja u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u Zagrebu održan sastanak između gradonačelnika grada Slatine Denisa Ostrošića i ravnatelja Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislava Petrica gdje se raspravljalo o dobivenoj odluci.

Nakon toga Grad Slatina 5. veljače podnosi Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije prigovor protiv odluke o utvrđenoj nepravilnosti te se na navedeni prigovor očekuje odgovor Ministarstva – stoji u priopćenju.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content