OPĆINA PITOMAČA Dječji vrtić “Potočnica” prijavio projekt kojim žele omogućiti produženo radno vrijeme vrtića

Pitomački Dječji vrtić “Potočnica” u partnerstvu s Općinom Pitomača prijavio je projekt pod nazivom “Igraonica sreće”. Riječ je o projektu vrijednom 1.654.036,56 kuna, u stopostotnom iznosu financiranom sredstvima Europskog socijalnog fonda.

– Projektnim prijedlogom želi se omogućiti aktivnost pružanja usluge produljenog radnog vremena Dječjeg vrtića “Potočnica” za 4 sata dnevno u sklopu kojeg je predviđeno provođenje 6 posebnih programa – radionica za djecu, te uključivanje usluge logopeda u radu i jačanje kapaciteta djelatnika dječjeg vrtića – kažu iz tvrtke DRAFT d.o.o koja je izradila projektni prijedlog.

Projekt je prijavljen na otvoreni javni poziv Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pod nazivom »Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja«.

– Cilj projekta je usklađivanje poslovnog i obiteljskog života obitelji s djecom uključenom u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Općine Pitomača. Provedba projekta planirana je u razdoblju od 20 mjeseci – kažu iz DRAFT-a.

(www.icv.hr, draftdoo.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content