FOTO Propuštene prilike dovele do novog domaćeg poraza Virovitice: Meszeš probao atraktivno u finišu, ali lopta odsjela na vratnici

U 16. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever nogometaši Virovitice na svom su terenu poraženi od Podravine iz Ludbrega 1:0.

Obje momčadi tijekom susreta imale su problema s tvrdim terenom i jakim vjetrom, koji su uvelike otežavali igru. U takvim uvjetima nije bilo puno ljepote u igri, kao ni prilika za zgoditke. U 25. minuti vodeći topnik lige Nikola Suvajac našao se u izglednoj prilici, ali je njegov udarac blokirala gostujuća obrana pa je loptu lako ukrotio vratar Edi Kovačić.

Devet minuta kasnije stigla je kazna za promašaj. Ubačaj zdesna gostujuću igrač Josip Horvatinović je iskoristio za zgoditak i prednost gostujuće momčadi 1:0, s kojom se ujedno otišlo na odmor.

MG 5240

U drugom dijelu u igru ulaze Josip Ivačić i Dorian Mikičić, koji su unijeli dosta živosti u momčad trenera Gorana Bosilkovskog. Zgoditak je “visio u zraku”, ali je domaćim igračima nedostajao “taj zadnji pas”. Posljednjih dvadeset minuta domaća momčad je i brojčano bila superiornija jer je igru morao napustiti gostujući igrač Filip Tomašković, zbog drugog žutog kartona.

Nažalost, “narančasto – crni” to nisu uspjeli materijalizirati. Najizglednije prilike su imali Rok Horaček i mladi Ronaldo Meszeš, koji je atraktivnim udarcem u 88. minuti pogodio vratnicu.

MG 5119

-Znali smo kako igraju gosti, ali smo ponovno primili zgoditak iz prekida. Imali smo svoje prilike koje nismo realizirali, što nas je u konačnici koštalo bodova – na kraju je zaključio trener Virovitice Goran Bosilkovski.

Virovitica – Podravina Ludbreg 0:1
Najbolji u virovitičkim redovima: Slaven Marković

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”624829″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content