GO HDZ-a, Zajednica žena “Katarina Zrinski” i Kreativna udruga Piccolo Orahovica darivali djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja

Gradski odbor HDZ-a i Zajednica žena ”Katarina Zrinski” te Kreativna udruga Piccollo Orahovica nastavili su s tradicijom podjele poklon paketa za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja s područja grada Orahovice i prigradskih naselja.

I ovoga Uskrsa nastavili smo s ovom akcijom kako bi barem malo uljepšali nadolazeće blagdane našim najmlađima. Riječ je o humanitarnoj akciji za djecu koja dolaze iz višečlanih obitelji slabijeg imovinskog stanja. Moram se zahvaliti svim članovima Gradskog odbora HDZ-a, Zajednice žena ”Katarina Zrinski” te Udruge Picollo koji su uložili veliki trud u pripremi ove akcije. Ovom prigodom, u ime organizatora, prije svega svoj djeci grada Orahovice i prigradskih naselja, njihovim obiteljima kao i svim građanima, želim od srca Sretan Uskrs – rekla je predsjednica Zajednica žena, Udruge Picollo i članica Gradskog odbora HDZ-a Danijela Kordoš.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content