Neki su potpisali “5 do 12”: Evo koji su transferi obilježili završne sate zimskog prijelaznog roka

Završen je prijelazni rok za sve županijske nogometne klubove. Posljednje dane, ali i sate prijelaznog roka označilo je nekoliko zanimljivih transfera, a mi vam donosimo popis “dolazaka” i “odlazaka”.

Stjepan Čičak (19), nakon gašenja svih ambicija kluba iz Korije, prešao je u redove županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja.

Sličan scenarij dogodio se u županijskom drugoligašu Turanovcu pa je Dario Čančar (24) pojačao redove Rezovca, županijskog prvoligaša s Laništa. Čančar je dosad igrao u Turanovcu, Virovitici, Suhopolju, Pitomači, Bratstvu i Okrugljači. Robert Tubić (26), Čančarov dojučerašnji suigrač odlazi na područje drugog Saveza, što znači da se više neće natjecati u županijskim ligama Virovitičko-podravske županije, dok je Denis Ilić (32) pojačao redove županijskog drugoligaša Drave iz Terezinog Polja.

Suhopoljski četvrtoligaš ostao je bez Igora Praje (22), koji će u proljetnom dijelu prvenstva nastupati u najnižem razredu županijskog nogometa. Potpisao je za Slogu iz Dugog Sela, gdje je i započeo svoj nogometni put. Županijskom trećeligašu ovo će biti ogromno pojačanje. Prajo je osim Suhopolja dosad igrao za Viroviticu i zagrebačke klubove HAŠK, Lokomotivu i Maksimir. Praji će se u Slogi pridružiti iskusni vratar Sendi Mustač (46) koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri promijenio desetak klubova na području triju općina (Gradina, Lukač i Špišić Bukovica). U Dugo Selo se vratio i Jasmin Kršić (25) koji je dosad već u dva navrata igrao za Slogu i Lukač 05, a karijeru je započeo u Dinamu iz Kapela Dvora. Novi igrač u redovima Sloge je i Antonio Petrušić (22), koji je stigao iz županijskog drugoligaša Svetog Đurađa.

U zimskom prijelaznom roku izuzetno pojačana Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice ostala je bez iskusnog Valentina Cika (29), koji je otišao u redove Mladosti iz Vukosavljevice, također županijskog drugoligaša. Cik je ranije igrao u Omladincu iz Korije, Virovitici, Pitomači, Turanovcu, Podgorju i Okrugljači. Mladost je pojačao i Mateo Rokinger (24). Stigao je iz Orešca, a prije tog igrao je u Borovi i Suhopolju.

U redove Ćeralija iz Voćina je stigao mladi Karlo Volf (18), ali i iskusni Roko Perić (30) koji je dosad još igrao za četekovački Dinamo.

Redove županijskog drugoligaša Standarda iz Nove Šarovke pojačao je Alen Granjaš (33). On je stigao iz sopjanskog Podravca, a u karijeri je uz Standard i Podravac nastupao još za Slatinu.

Danijel Relatić (24) u proljetnom će dijelu prvenstva nositi dres županijskog trećeligaša Grabića. Došao je iz Miholjca.

Iskusni vratar Dino Radonjić (29) od proljeća će biti među vratnicama županijskog prvoligaša Slavonije iz Sladojevaca, nakon što je sa zdenačkom Slogom u istom rangu natjecanja osvojio naslov jesenskog prvaka. Radonjić je dosad branio boje zagrebačkih klubova Sloge i Kustošije, a zatim Mikleuša i Slatine na području županije. Iz Sloge je u Slavoniju stigao još iskusniji Igor Dunković (33) koji je uz ova dva kluba ranije još igrao za Slatinu i Voćin.

U čađavačku Mladost došao je iz Crnca Boris Cabicar (31), koji je dosad ostvario lijepu nogometnu karijeru. Na prostoru VPŽ igrao je za orahovački Papuk, dolački DOŠK, velikorastovačku Munju, zdenačku Slogu i čačinačku Mladost. Redove ovog županijskog prvoligaša napustio je Antonio Prpić (23) koji će karijeru nastaviti u Mladosti iz Bakića.

U županijski prvoligaš Mikleuš vratio se iz slatinskog četvrtoligaša Silvio Matota (22), koji je ranije igrao i za miljevačku Mladost.

(www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content