Policija osigurala i dopremila iz Regensburga vrijednu donaciju za našičku COVID bolnicu

Policijska uprava osječko-baranjska, Regionalni klub IPA osječko–baranjska i Odjel prevencije PU osječko–baranjske organizirali su donaciju i dostavu opreme Općoj županijskoj bolnici Našice.

Riječ je o medicinskoj opremi koju je donirao Crveni križ grada Regensburga, u Njemačkoj, a humanitarna donacija uključuje: medicinske električne krevete, madrace, hodalice, invalidska kolica, posteljinu, liftove za podizanje pacijenata, noćne ormariće, stolove, stolice i kirurške maske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Predsjednik Regionalnog kluba IPA osječko-baranjske Ladislav Bece je organizirao prijevoz humanitarne donacije od grada Regensburga do Opće županijske bolnice Našice, a u sufinanciranju je sudjelovao i načelnik općine Đurđenovac Hrvoje Topalović.

Odjel prevencije, istaknuli su iz osječke policije, uključio se u ovu akciju kako bi kroz suradnju i zajednički rad s građanima, kroz pomoć oko organiziranja dostavljanja i darivanja, pokazali građanima da policija ne djeluje samo represivno nego i preventivno.

Dodaju i kako Regionalni klub IPA osječko – baranjska također podržava i rado se uključuje u ovakve aktivnosti i djelovanja na području humanitarnog rada.

Prilikom predaje humanitarne donacije ravnatelju našičke bolnice Hrvoju Šimiću, zahvalili su i donatoru Crvenom križu grada Regensburga Walteru Sattleru.

(www.icv.hr, tj)