U OBŽ novopozitivno 25 osoba, a više od 1500 u samoizolaciji

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 227 uzoraka od kojih je 25 bilo pozitivno na koronavirus. Šest je novopozitivnih osoba s područja Osijeka, tri Antunovca, po dvije su na području Belog Manastira, Belišća i Našica, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Bilja, Bizovca, Čeminca, Darde, Erduta, Kneževih Vinograda, Koške i Marijanaca.

Na bolničkom liječenju nalazi se 61 osoba oboljela od Covida-19 od kojih je 47 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, a od toga je 12 na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 14 pacijenata s tim oboljenjem. Preminula je jedna osoba pozitivna na koronavirus u dobi od 73 godine. U samoizolaciji se u Osječko-baranjskoj županiji trenutno nalazi 1.561 osoba.

Policijski službenici proveli su 12 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje (na području Postaje granične policije Dalj). Obavili su i 126 nadzora ugostiteljskih objekata i nisu utvrdili kršenja. (www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content