COVID-19 u VPŽ: Raste broj novozaraženih i hospitaliziranih, u posljednja 24 sata 18 pozitivnih, jedan muškarac preminuo, 42 pacijenta u bolnicama

Raste broj novozaraženih osoba virusom SARS-CoV-2 na području Virovitičko-podravske županije. U posljednjem 24-satnom razdoblju, od 96 testiranih, 18 je pozitivnih izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Najviše ih dolazi s područja Slatine (8), sedmero je iz Virovitice, a po jednog pozitivnog na korona virus bilježe i područja Pitomače, Lukača i Nove Bukovice. Nažalost, jedna muška osoba (1954. godište) preminula je uslijed infekcije COVIDOM-19, a pritom je imala i brojne komorbiditete.

Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica trenutno je 40 COVID-19 pacijenata. Istodobno, u KBC-u Osijek su dvije osobe s našeg područja, obje na respiratoru. Od početka epidemije korona virusa, s područja VPŽ, virusom SARS-CoV-2, zarazila se je 3.869 osoba. Nažalost, 121 osoba je preminula od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content