HEP Croatia Cup: Virovitičanka Nataša Miočinović odigrala posljednje dvije minute u pobjedi nad Nizozemskom 24:23

U prvoj utakmici HEP Croatia Cupa, koji se igra u sportskoj dvorani Žatika u Poreču, hrvatska ženska seniorska reprezentacija pobijedila je Nizozemsku 24:23. Hrvatice su susret otvorile minimalnom prednošću koju su održavale do početka 13. minute kada Nizozemke preuzimaju kontrolu rezultata i odlaze na tri zgoditka prednosti.

U 16. minuti “Kraljice šoka” se bude i u idućih su 14 minuta odličnom igrom u obrani napravile seriju 6:0 i od 7:10, dolaze na 13:10. S tim se rezultatom odlazi na odmor. Prvih 15 minuta drugog dijela, hrvatske rukometašice održavaju prednost od dva – tri zgoditka. Sredinom drugog dijela Hrvatice koriste dvije igračice više na terenu i odlaze na +5 (20:15). To je bila kapitalna prednost, koja je hrvatskoj reprezentaciji osigurala konačnu pobjedu 24:23.

Najefikasnija u redovima Hrvatske bila je Ćamila Mičijević sa sedam zgoditaka, dok je Dora Krsnik pet puta pogodila mrežu. Tea Pijević je skupila 13 obrana. Virovitičanka Nataša Miočinović je odigrala posljednje dvije minute susreta. U petak, 16. travnja Hrvatska igra s Brazilom.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content