OPĆINA CRNAC U Suhoj Mlaci obnovljen društveni dom: Mještani dobili novouređen prostor za druženja i aktivnosti

Općina Crnac realizirala je još jedan vrijedan i koristan projekt za normalan život svojih mještana. Ovoga puta riječ je o projektu u mjestu Suha Mlaka gdje je uređen mjesni, društveni dom.

– Ukupna vrijednost ove investicije je 1.149.899,77 kuna, a pri izvođenju prve faze, točnije uređenje krovišta dobili smo 400 tisuća kuna od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU dok smo u drugoj fazi uređenja unutrašnjosti i ostalih radova dobili 200 tisuća kuna od Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje. U obje faze preostali dio pokrio je naš općinski proračun. Ovo uređenje smo najavili u našem godišnjem planu i evo mogu reći da sam presretan što je završeno na vrijeme i siguran sam kako će mještani uživati – kaže načelnik općine Crnac Mato Damjan. Novoobnovljeni dom posjetili su župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement te predstavnici Razvojne agencije VIDRA VPŽ.

– Ovo je jedan od projekata u mandatu načelnika Damjana koji pokazuje kako se općinska vlast, a tako i naša županijska, brine o svakom mjestu i mještaninu svoje općine i županije. Dom je prekrasno uređen, a kako smo čuli njegova povijest je bogata, u tim prostorima je bilo nekoliko kulturnih i zabavnih sadržaja, trgovina, disko i ostalo, a evo sada će to sve biti na jednom mjestu, jedan veliki prostor za proslave i sve druge sadržaje. Svaka pohvala načelniku za ovaj hvalevrijedan projekt – rekao je župan Andrović.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”628848″]

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content