Orahovački HSS: Imamo novu viziju budućnosti, imat ćemo kandidata za gradonačelnika

Orahovački HSS poslao je priopćenje za javnost u kojem se osvrće na stanje u toj gradskoj organizaciji te pripremama za lokalne izbore. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Unatoč izjavama pojedinih bivših članova HSS-a u Orahovici o podjeli u našoj Gradskoj organizaciji, želimo obavijestiti javnost kako je riječ o opstrukcijama i netočnim informacijama.

U HSS-u Orahovica nema podjela te nam je izuzetno zadovoljstvo što možemo najaviti kako će kroz nekoliko dana objaviti ime osobe koja će tražiti povjerenje građanki i građana za obnašanje odgovorne i zahtjevne gradonačelničke funkcije.

Članovi naše stranke su usmjereni prema samo jednom cilju, a to je transparentna, razvijena i ugodna za život Orahovica. Naša misija je učiniti da se svaki građanin našega grada ponosi Orahovicom i da se priča o razvijenoj i bogatoj Orahovici, kao jedinom takvom gradu u Slavoniji, prenosi diljem naše zemlje, ali i u susjedstvu. Moguće je, HSS je pokazao da se može. Stoga ćemo u sljedećem mandatu nastaviti s onim što je u prošlom mandatu bilo dobro, a iza sebe ostavljamo sve ono što je bilo loše.

Naša politika neće biti prozivanje bivših članova naše stranke niti članova drugih stranaka na osobnoj razini. Naša politika je zasnovana na odgovornom djelovanju i konstruktivnim kritikama, jer naši građani ne zaslužuju drugačije.

Budući da je u ponedjeljak, 12. travnja dosadašnja predsjednica orahovičkog HSS-a gospođa Marija Šafer istupila iz članstva stranke, obavještavamo vas kako je gospođa Lana Jurkin jedina osoba koja može govoriti u ime HSS-a Orahovica budući da ju je za to ovlastilo Predsjedništvo HSS-a na nacionalnoj razini. U skladu s tim, istupi pojedinih članova naše stranke ne predstavljaju stav HSS-a u Orahovici.

(HSS Orahovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content