Pioniri nastavljaju sa svojim natjecanjima, najmlađe nogometne selekcije vraćaju se na terene

PIONIRI U-9

Suhopolje i No Limit nastavljaju borbu za naslov prvaka u ovoj konkurenciji. Mali “žuto – zeleni” u nastavak prvenstva ulaze s tri boda prednosti nad konkurentima iz Nogometne akademije. Proljetno natjecanje otvoreno je jučer (petak) susretom Pitomače i No Limita.

Danas (subota) se od 10, odnosno od 11:30 sati igraju dva nova susreta. Suhopolje će na gostovanje u Milanovac kod Sokola, dok će Graničar Bušetina u Okrugljači ugostiti Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Preostali susret u utorak, 13. travnja odigrat će se na Vegeški gdje će Virovitica dočekati Slatinu.

8. kolo:

Sokol : Suhopolje, subota, 10. travnja od 11 sati (Milanovac)

Graničar Bušetina : Bratstvo, subota, 10. travnja od 12:30 sati (Okrugljača)

Virovitica : Slatina, utorak, 13. travnja od 19 sati (Virovitica)

PIONIRI U-11

Virovitica će ovog vikenda tražiti nastavak stopostotnog niza u Milanovcu, dok će se u Borovi odigrati susret između preostala dva kluba. Istoimeni domaćin ugostit će vršnjake iz No Limita.

8. kolo:

Borova : No Limit, subota, 10. travnja od 10 sati (Borova)

Sokol : Virovitica, nedjelja, 11. travnja od 12 sati (Milanovac)

PIONIRI U-13

Ova konkurencija ujedno broji i najviše natjecatelja od svih preostalih pionirskih liga, njih 10. Papuk je u jesenskom dijelu stvorio zalihu od četiri boda nad konkurencijom, dok s drugog, trećeg i četvrtog mjesta prijete Rezovac, Mladost iz Čačinaca te Virovitica.

Deseto kolo moglo bi podariti nekoliko zanimljivih susreta. Vodeći Papuk dočekuje Gradinu, dok će čačinačka Mladost u goste kod posljednjeplasiranog Podgorja. Virovitica je svoj susret s Rezovcem odigrala jučer.

10. kolo:

Papuk : Gradina, subota, 10. travnja od 11 sati (Orahovica)

Bilogora 1947. : Munja, subota, 10. travnja od 11 sati (Špišić Bukovica)

Podgorje : Mladost, subota, 10. travnja od 11 sati (Podgorje)

Graničar Bušetina : Mikleuš, subota, 10. travnja od 11 sati (Okrugljača)

PIONIRI U-15

U konkurenciji U-15 očekuje nas najzanimljiviji nastavak natjecanja. Čak tri momčadi nalaze se u svega tri boda, a situacija će biti nešto jasnija kada završe susreti 6. kola. Rezovac je jučer gostovao kod Virovitice, a No Limit i Gradina ugostit će Podravac, odnosno Slavoniju.

6. kolo:

No Limit : Podravac, subota, 10. travnja od 15 sati (Virovitica)

Gradina : Slavonija, subota, 10 travnja od 15 sati (Gradina)

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content