U Cvetkovec bez Duvnjaka: Obrana Virovitice može odahnuti jer u sastavu Tehničara nema Jambrušića

Proljetni dio sezone u 3. hrvatskoj ligi Sjever nogometaši Virovitice otvorili su s dva tijesna poraza. Nakon toga slijedila je pobjeda u Bjelovaru i remi na Vegeški s Poletom iz Svetog Martina na Muri. U subotu, 17. travnja u 17 sati u 19. kolu “narančasto – crni” gostuju u Cvetkovcu kod Tehničara.

Utakmice Virovitice i Tehničara uvijek su uzbudljive i napete. Jesenas su gosti iz koprivničkog predgrađa Cvetkovca pobijedili u Virovitici 3:2. Susret je prelomio svojim ulaskom na teren u 60. minuti iskusni gostujući igrač Kruno Jambrušić. Ovog puta on neće biti opasnost za virovitičku obranu jer mora pauzirati zbog crvenog kartona, kojeg je zaradio nakon utakmice u “ugodnoj” komunikaciji sa sucima. Ipak, momčad Tehničara i dalje je prepuna kvalitetnih i iskusnih igrača. Već tri kola na klupi Tehničara sjedi Kruno Lovrek, igrač s dugogodišnjim prvoligaškim iskustvom.

Virovitica također neće biti kompletna jer zbog trećeg žutog kartona Luka Duvnjak nema pravo nastupa.

– Teška utakmica s momčadi iz samog vrha tablice, ali se mi sa svima idemo nadigravati i osvojiti bod ili sva tri – utakmicu je najavio prvi topnik lige Nikola Suvajac.

Virovitica je na 10. mjestu s dosad osvojenih 20 bodova. U slučaju pobjede momčad trenera Gorana Bosilkovskog mogla bi preskočiti Varteks i Bjelovar na ligaškoj ljestvici.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content