U „Nazore“ stigli novi garderobni ormarići za učenike razredne nastave: Grad Virovitica nastavlja ulaganje u odgoj i obrazovanje

Grad Virovitica i u ovoj godini nastavlja s ulaganjem u ustanove odgoja i obrazovanja kako bi učenicima i djelatnicima omogućio najkvalitetnije uvjete za rad i učenje. Ovih dana u Osnovnu školu Vladimir Nazor stigli su novi garderobni ormarići za učenike razredne nastave. Novi ormarići uskoro stižu i za učenike Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić.

Osim toga naručena je nova kuhinja za OŠ Ivane Brlić – Mažuranić te je u postupku javna nabava za nabavu novih klupa i stolica za razrednu nastavu za obje osnovne škole. Ormarići, stolice, klupe i nova kuhinja vrijedni su oko 800.000 kuna.

– Kontinuirano radimo na poboljšanju materijalnih i tehničkih uvjeta rada u našim odgojno-obrazovnim ustanovama jer nam je cilj da naši učenici, kao i djelatnici, imaju kvalitetan i ugodan prostor za rad i učenje. Za gradnju, opremanje i obnovu vrtića, osnovnih škola i dvorana uložili smo preko 150 milijuna kuna. Za naredni period planiramo još nekoliko važnih projekata za školstvo, a to su, između ostalog, III. osnova škola sa sportskom dvoranom, izgradnjom koje ćemo omogućiti uvođenje jednosmjenske nastave u gradu, škola u Čemernici, Glazbena škola s koncertnom dvoranom… – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin koji je sa svojom zamjenicom Vlastom Honjek – Golinac te pročelnikom Alenom Bjelicom posjetio OŠ Vladimir Nazor gdje ih je dočekala ravnateljica Sanjica Samac.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content