Virovitica, ali i cijela Virovitičko-podravska županija dobila logopeda: Uskoro se u Poduzetničkom inkubatoru VPŽ u Virovitici otvara Logoučilica

Virovitica, ali i cijela Virovitičko-podravska županija dobila je logopeda, kojeg nasušno trebaju i mnogo veće sredine. Naime, obrt Logoučilica riješit će potrebe za logopedskim uslugama koje su danas sve veće s obzirom na nedostatak logopedskih stručnjaka i dugih lista čekanja u zdravstvu. U Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije u Virovitici obrt Logoučilica pronašao je svoje mjesto, a Virovitičko-podravska županija smještaj u svojim poduzetničkim inkubatorima u Virovitici, Slatini, Orahovici i Pitomači sufinancira svojim stanarima, pa tako i Logoučilici vlasnice Ane Rajnović.

– Puno truda, želje, volje, upita roditelja o logopedskim uslugama za koje je potrebe sve više i podrške od strane istih i dogodilo se ovo – grad Virovitica dobio je privatni logopedski kabinet “Logoučilica”. Veselim se druženju s već poznatim malim prijateljima i onima koje ću tek upoznati. Veselim se zajedničkom učenju, igri, osmjesima i suradnji s njihovim roditeljima/skrbnicima i obiteljima. Hvala obitelji i prijateljima koji su mi bili podrška tijekom realiziranja ove ideje – napisala je Ana Rajnović.

Ana je tijekom petogodišnjeg studija imala priliku odrađivati praksu u sustavu zdravstva, odgoja, obrazovanja i socijalne skrbi gdje je stekla znanje i iskustvo u području prevencije, procjene, dijagnostike i tretmana u području govorno-jezične patologije i području poremećaja komunikacije svih dobnih skupina. Tržištu planira ponuditi i te usluge koje je obavljala i stekla tijekom godina, kao i ostvariti prevenciju određenih poremećaja informiranjem javnosti/klijenata o problematici putem web-a i društvenih mreža kao i osobnim savjetovanjem u poslovnom prostoru. Djelatnost će obavljati u logopedskom kabinetu,ali planira ponuditi i uslugu odlaska na adresu klijenta odnosno patronažu. Ovaj obrt ima prednost budući da se Ana može fokusirati na Virovitičko-podravsku županiju jer je ovo područje nezastupljeno logopedskim stručnjacima, isto kao i već spomenuti odlazak na adresu i online informiranje zajednice o temama logopedije. Iz toga se najviše vidi Anina želja i ljubav prema ovome poslu koji će se zasigurno razviti u suvremeni obrt koji se bavi terapijom govora i jezika.

(inkubatorivpz.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content