Virovitica ponovno na Vegeški, Suvajac: Mi smo nepredvidivi, vjerujem u pobjedu protiv drugoplasiranog Radnika

Prošle subote u domaćem susretu s posljednjeplasiranom momčadi Podravca iz Virja nogometaši Virovitice remizirali su rezultatom 4:4. Gosti su iskoristili sve domaće pogreške i poveli 3:0. Domaći su se uspjeli vratiti u susret i doći do boda. U subotu, 1. svibnja u 17 sati igra se 21. kolo 3. hrvatske lige Sjever. U drugoj uzastopnoj domaćoj utakmici na terenu Sportskog centra Vegeška, Virovitičani ugošćuju križevački Radnik, koji se trenutno nalazi na drugoj poziciji.

Protekle subote Križevčani su na svom terenu poraženi od orahovačkog Papuka i time su izgubili korak u borbi za naslov s Mladosti iz Ždralova. Sigurno će izgubljeno na svom terenu pokušati nadoknaditi u Virovitici.

S druge strane, jesenas su “narančasto – crni” u Križevcima poraženi 2:1 i žele se revanširati za taj poraz.

-Možemo doći do pobjede nad gostima iz Križevaca. Igramo puno bolje u ogledima s jačim momčadima. Uvjeren sam da možemo svladati jaku gostujuću momčad. Mi smo nepredvidivi. Svakoga možemo pobijediti, ali i od svih izgubiti – susret je najavio vodeći strijelac lige Nikola Suvajac, koji marljivo trenira i gotovo svako kolo postiže zgoditke.

Prema trenutnom zdravstvenom kartonu trener Goran Bosilkovski može računati na sve igrače, a nema ni kažnjenih zbog kartona. Momčad s Vegeške pobjedom se može bodovno izjednačiti s varaždinskim Varteksom, koji joj trenutno bježi tri boda i od kojeg Virovitičani imaju puno bolju gol razliku. Bumbari gostuju kod jakog Poleta tako da se Virovitici otvara odlična šansa za skok na 9. mjesto ligaške ljestvice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content