1. ŽNL Nastavlja se grčevita borba za opstanak i pozicije u vrhu tablice, Sloga protiv Dinama može potvrditi naslov

U nedjelju, 23. svibnja u 17 sati i 30 minuta igraju se susreti 26. kola 1. županijske nogometne lige.

Vodeća Sloga, bez dosadašnjeg trenera Ivice Evića na svom terenu dočekuje Dinamo iz Četekovca, koji u posljednjih nekoliko kola igra odlično. U domaćem sastavu, zbog žutih kartona neće biti Dražena Duspare. Gosti bi se pobjedom učvrstili u sigurnoj zoni, dok bi domaći osvajanjem tri boda potvrdili naslov prvaka.

Mladost iz Čačinaca pobjedom na svom terenu u susretu s Rezovcem očuvala bi treću poziciju na tablici. Gosti, zbog kartona, dolaze bez Darija Čančara i Darija Kovačevića, ali će Antonio Ilijašević, koji vodi momčad, nakon odlaska trenera Stjepana Pleše, pokušati složiti pobjedničku postavu.

Mikleuš, nakon gostujuće pobjede nad Rezovcem, pokušat će doći do bodova na svom terenu u ogledu s Graničar Bušetinom. Gosti su i dalje u borbi za drugu poziciju na tablici, a u Mikleuš će doputovati bez kažnjenih Karla Petrinića i Ronalda Jagice.

Petoplasirano Bratstvo iz Gornjeg Bazja gostuje u Ćeralijama. Domaći bi pobjedom produžili nadu u opstanak u ligi, dok bi goste uspjeh učvrstio u vrhu ligaške ljestvice.

U Sopju domaći Podravac želi nastavati uspješno proljeće u utakmici sa Slavonijom iz Sladojevaca, međutim Sladojevčani su ove sezone svakoj momčadi bili “tvrd orah”.

Borova bi pobjedom na svom terenu u utakmici s Mladosti 1930. iz Čađavice gotovo potvrdila ligaški status, a u sličnoj poziciji je i Gradina, koja dočekuje Mladost iz Miljevaca.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content