BOSILKOVSKI U PROBLEMIMA Virovitica put Ždralova bez Suvajca, Ivačića, Markovića i Horačeka

Prošle subote u 21. kolu 3. hrvatske lige Sjever nogometaši Virovitice na svom su terenu poraženi od križevačkog Radnika s minimalnih 1:0. Gosti su jednu svoju priliku iskoristili, dok domaća momčad nije uspjela pogoditi gostujuću mrežu.

U subotu, 8. svibnja u 22. kolu virovitički “narančasto – crni” gostuju kod lidera, Mladosti u Ždralovima na stadionu Brdo. Jesenski susret ovih dviju momčadi u Virovitici završio je podjelom bodova 1:1. Hrabri Virovitičani uspjeli su gostima otkinuti dva boda. Tijekom zimske pauze jaka momčad Mladosti dodatno je pojačana s nekoliko kvalitetnih igrača.

Pred put u Ždralove trener Virovitice Goran Bosilkovski ima niz kadrovskih problema jer zbog žutih kartona ne može računati na prvog topnika lige Nikolu Suvajca, zatim Slavena Markovića i Roka Horačeka, dok je Josip Ivačić “pocrvenio”. Tako će prvu postavu morati popunjavati juniori. Dio njih već ima seniorskog iskustva, pa se u klubu nadaju da će odigrati bez opterećenja.

Mladost, koja ima čak 24 boda viška u odnosu na Viroviticu, veliki je favorit u ovom susretu koji se igra s početkom u 17 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content