Burza malih vlakova i autića u subotu, 29. svibnja na Glavnom željezničkom kolodvoru u Virovitici

U subotu, 29. svibnja od 9 do 17 sati na Glavnom željezničkom kolodvoru u Virovitici održat će se 11. Burza malih vlakova i autića. Pozivaju se svi ljubitelji malih vlakova i autića na druženje s kolekcionarima, modelarima i maketarima na razmjenu, kupnju i prodaju autića, vlakića i raznih maketarskih materijala potrebnih za izradu modela i scenografija.

Dio same Burze bit će i humanitarna akcija za Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac iz Slatine. Naime, kolekcionari iz cijele Hrvatske i okolice donirat će modele autića i vlakova na aukciju koju možete pratiti na Facebook stranici “Virovitica voli vlakove“. Najbolji ponuđač za modele novce uplaćuje na jedinstveni račun te će isti biti predani voditeljici udruge “Vretenac” na samoj Burzi.

Iako je sami događaj na otvorenom, potrebno je nošenje maske u zatvorenom dijelu izložbe “Virovitica voli vlakove” te dezinficijensi i rukavice na otvorenom dijelu kod prodaje i razmjene. Izložba malih vlakova na katu kolodvora bit će otvorena za cijelo vrijeme trajanja same burze. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content