FOTO Nevjerojatna pobjeda virovitičkih juniora protiv Cvetkovčana: Kvrgnjaš s četiri pogotka prvo ime susreta

Odigrano je 17. kolo 1. kvalitetne lige Nogometnog središta Sjever za kadete i juniore.

Kadeti Virovitice na svom terenu Sportskog centra Vegeška bili su uvjerljivi u utakmici s nekompletnim Tehničarom iz Cvetkovca. Pobijedili su 8:0. Po dva zgoditka postigli su Robert Rokinger i Denis Hodak, a po jednom su se u strijelce upisali David Gjugja, Vlatko Tutić, Kristian Ferenčak i Benjamin Široki.

Kadeti Pitomače minimalno su poraženi na gostovanju u Đurđevcu od domaćeg Graničara rezultatom 1:0.

Juniorska utakmica između Virovitice i Tehničara iz Cvetkovca bila je puna uzbuđenja i preokreta. U 9. minuti isključen je gostujući igrač Ante Antonio Vukelić zbog igre rukom u kaznenom prostoru, a za domaće je dosuđen jedanaesterac, kojeg je uspješno realizirao Patrik Kvrgnjaš. Do odlaska na odmor domaći juniori postižu još dva zgoditka. Strijelci su bili Ronaldo Maszeš i Luka Špoljar. Gosti su na 3:1 smanjili iz kaznenog udarca u 27. minuti. Drugi dio je pokazao da igrač više ne mora biti velika prednost, odnosno igrač manje prevelik hendikep. U drugoj minuti nastavka gosti smanjuju na 3:2, a samo četiri minute kasnije Kvrgnjaš svojim drugim zgoditkom dovodi Viroviticu u prednost 4:2. Gosti se nisu predavali i u 53. minuti je 4:3. Zgodicima Meszeša u 58. i Kvrgnjaša u 62. minuti Virovitica vodi 6:3. Gosti iz Cvetkovca se ponovno bude, u samo četiri minute postižu tri zgoditka i rezultat je 6:6. Svojim zgodicima Luka Špoljar (80′) i Patrik Kvrgnjaš (90′) donose domaćoj momčadi konačnu pobjedu od 8:6.

IMG 8331

Juniori Pitomače poraženi su od Graničara u Đurđevcu 8:0. Prvi dio je završio rezultatom 3:0 za domaću momčad. U 65. minuti, zbog dva žuta kartona, igru je morao napustiti igrač Pitomače Leo Jakupec, a u 75. minuti crveni karton dobio je Kristijan Bajsar. S dva igrača više Graničar je postigao još pet zgoditaka i došao do uvjerljive pobjede.

U idućem kolu Pitomača dočekuje Mladost iz Ždralova, dok su kadeti i juniori Virovitice slobodni.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”632137″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content