JUNIORI No Limit i Bratstvo uvjerljivo do novih bodova: Zrinski slavio protiv Mladosti iz Čačinaca s čak tri igrača manje

JUNIORI VIR-PIT A

Juniori Podgorja nisu se dobro proveli u susretima odigranim proteklog vikenda. Prvo su u petak poraženi u gostima kod Bratstva s visokih 14:0, dok su u susretu protiv Nogometne akademije No Limit poraženi s 13:1. U prilog ovim rezultatima išlo je i to što je šestoplasirana momčad prvenstva u oba susreta nastupila nekompletna, sa svega devet igrača, a takvu situaciju iskoristila je vodeća dvojka.

Pet pogodaka za momčad iz Gornjeg Bazja u petak je postigao Michael Fučkar, “hat-trick” su upisali Dejan Mioljević, Ivan Crnojević i Ilija Tadić, dok je jedan gol dodao Stjepan Stubičar

Samo dan kasnije Bratstvo je stiglo do nove pobjede, ovog puta protiv Omladinca iz Korije. Nova tri pogotka upisao je Dejan Mioljević, Mateo Ivoš dodao je dva, a Ilija Tadić jedan. Počasni pogodak za konačnih 6:1 postigao je vratar Omladinca Stephan Brljačić iz kaznenog udarca.

Kako smo spomenuli, No Limit je sa 13:1 slavio na gostovanju u Podgorju. Šest golova na tom susretu postigao je Theo Filipović, po jedan su dodali Florijan i Zdenko Slipčević te Renato Petričević, dva gola je zabio Saša Ivan Švarbić, dok su preostala dva pogotka autogolovi Kristijana Blažinčića. 

U gradskom juniorskom derbiju između milanovačkih Sokola i Svetog Đurađa domaćin je imao prednost nakon prvih 45 minuta zahvaljujući pogotku Doriana Rajnovića. Mrežu ipak nisu uspjeli sačuvati do kraja utakmice, budući da je sredinom drugog poluvremena Jasmin Ganić postavio konačnih 1:1.

Susret između Graničar Bušetine i Gradine nije odigran u zakazanom terminu zbog nedovoljnog broja igrača u domaćem sastavu.

JUNIORI SLA-ORA A

Voćin je sa ”domaćeg” terena u Ćeralijama ispratio Dinamo iz Četekovca s visokih 7:0, a svakako treba spomenuti kako su gosti odradili susret sa osam igrača. Dva gola za Voćin postigli su Tomislav Palić i Nikola Kolić, dok su se jednom u strijelce upisali kapetan Nikola Tomić, Mateo Gusić i Dražen Tašić.

Vodeća Slavonija također je stigla do novih bodova, u Sladojevcima su proteklog vikenda pobjedili Ćeralije rezultatom 4:1. Najraspoloženiji kod domaćina bili su Novakovići koji su postigli sva četiri pogotka. Mateo se u strijelce upisao tri puta, a jedan je dodao Mihael. Autogolom Davida Rastovića postavljen je konačan rezultat.

Najzanimljivije je bilo u Čačincima gdje je domaća Mladost dočekala Zrinski iz Nove Bukovice.  Gostujuća momčad stigla je do pobjede sa čak tri igrača manje. Iako je Mladost povela u 25. minuti autogolom Tomyja Znike i držala prednost do kraja prvog dijela, već na samom otvaranju nastavka stiglo je do preokreta. Golovima Franka Šterla i Domagoja Poje Zrinski je došao do vodstva, na 2:2 izjednačio je Nikola Krmpotić, dok su Šterl i Poje vratili prednost od dva gola do 81. minute. Na konačnih 3:4 smanjio je Krmpotić svojim drugim golom u 86. minuti.

Mladost iz Čađavice vodila je u posljednjem susretu kola 2:0 protiv istoimene momčadi iz Miljevaca golovima Daria Cara i Gabrijela Šošića, no bod gostima osigurali su u nastavku Ivo Jukić i Ivan Kolembus

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content