Pioniri odigrali još jedno efikasno kolo: U dvanaest odigranih susreta palo više od sto pogodaka

Novo efikasno kolo odigrano je u najmlađim uzrasnim kategorijama. Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su nogometaši No Limita koji su u uzrastu U-11 pobijedili milanovački Sokol s visokih 16:0. Nešto manje uspješni bili su Virovitičani koji su u kategoriji do 15 godina starosti slavili u Sopju protiv domaćeg Podravca s 13:0. Donosimo vam rezultate sa svih odigranih susreta proteklog vikenda.

PIONIRI U-9

Sokol – Virovitica 3:5

Pitomača – Slatina 4:2

Graničar Bušetina – Suhopolje 2:5

U konkurenciji osam klubova prvo mjesto trenutno drži momčad Suhopolja sa 33 osvojena boda. Virovitica, koja je prvi pratitelj, uz utakmicu više ima četiri boda zaostatka, dok trećeplasirani No Limit zaostaje šest bodova za vodećom momčadi, ali uz utakmicu manje.

PIONIRI U-11

No Limit – Sokol 16:0

Borova – Virovitica 0:7

Virovitica je bez problema odradila ligaško natjecanje te je uz odličan nogomet upisala 12 pobjeda iz 12 odigranih susreta. Nogometna akademija No Limit zauzela je drugo mjesto, trećeplasirana je Borova sa 12 bodova, dok posljednje mjesto drži Sokol iz Milanovca.

PIONIRI U-13

Bilogora 1947. – Papuk 1:5

Podgorje – Virovitica 2:11

Graničar Bušetina – Gradina 10:0

Mladost Čačinci – Munja 12:2

Vodećem Papuku preostala su četiri kola da obrani vodeću poziciju. Na drugo mjesto smjestila se čačinačka Mladost sa utakmicom više i zaostatkom od četiri boda, dok trećeplasirana Virovitica za vodećom momčadi zaostaje šest bodova, također uz utakmicu više.

PIONIRI U-15

Gradina – Rezovac 1-1

Podravac Sopje – Virovitica 0:13

Slavonija – No Limit 4:4

Uzrast U-15 donosi nam i najzanimljiviji rasplet prvenstva. Sigurno je kako je Rezovac osvojio treće mjesto u ovogodišnjem natjecanju, Slavonija je četvrtoplasirana, peta je Gradina, dok je posljednje mjesto na tablici zauzeo Podravac. U posljednjem prvenstvenom kolu u izravnom dvoboju za prvo mjesto sastat će se dva gradska rivala, No Limit i Virovitica. Virovitičani su trenutno u nešto boljoj poziciji budući da imaju dva boda više, dok će Akademcima samo pobjeda omogućiti prvo mjesto.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content