Predstavljanje kandidata HDZ-HSLS, nakon Starina, održano i u Čađavici

Jučer (četvrtak) su se kandidati koalicije HDZ-HSLS za Općinsko vijeće i načelnika Općine Čađavica predstavili u naselju Starin, a danas (petak) je održan središnji predizborni skup koalicije u Čađavici.

Podršku listi HDZ-HSLS za Općinsko vijeće i kandidatu za načelnika Mirku Rončeviću na skupu u Čađavici došli su, između ostalih, dati predsjednik Županijskog odbora HDZ-a VPŽ Josip Đakić, potpredsjednik Županijskog odbora HDZ-a VPŽ i kandidat za župana Igor Andrović te kandidat za njegovog zamjenika Marijo Klement.

Prigodom druženja sa članovima i simpatizerima HDZ-a i HSLS-a, te mještanima Čađavice predstavljen je koalicijski program za naredne četiri godine, kao i kandidati za Općinsko vijeće liste broj 2 i načelnika na listi broj 4.

Kandidat za načelnika Općine Čađavica Mirko Rončević pozvao je sve nazočne i sve stanovnike općine Čađavica da zapamte brojeve 2 i 4, te ih u nedjelju, 16. svibnja, zaokruže na glasačkim listićima, jer tako daju glas onima koji znaju najbolje. Također, pozvao ih je da ne zaborave zaokružiti broj 1 za župana i broj 2 za Županijsku skupštinu.

(OO HDZ Čađavica)

[g-gallery gid=”631616″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content