Prošlog tjedna u prometnim nesrećama ozlijeđena tri motociklista, od kojih je jedan zadobio teške tjelesne ozljede

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano 17 prometnih nesreća u kojima je jedan motociklist teško ozlijeđen i 8 sudionika u prometu je lako ozlijeđeno, od kojih 2 motociklista, jedan vozač mopeda, jedan biciklist i 4 vozača osobnih automobila. Kod niti jednog sudionika prometnih nesreća nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

U najtežoj prometnoj nesreći protekli tjedan u petak predvečer u Suhopolju je vozač motocikla teško ozlijeđen. Uzrok ove prometne nesreće je bilo nepoštivanje prednosti prolaska. Uzrok prometne nesreće u kojoj je nedjelju u Slatini vozač motocikla lako ozlijeđen je bilo nepropisno uključivanje u promet, dok je u srijedu, također u Slatini, motociklist lako ozlijeđen u naletu na psa do kojega je došlo zbog nedržanja životinje pod nadzorom.

Osim 3 nastradala vozača motocikla protekli tjedan je lako ozlijeđen i vozač mopeda zbog upravljanja vozilom neprilagođenom brzinom na dionici D2 između Suhopolja i Jugovog Polja te maloljetni vozač bicikla u Koriji zbog nepropisnog uključivanja u promet.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content