Prva utakmica nakon pauze donosi najveći mogući izazov: Lavice od 18 sati gostuju u Koprivnici kod Podravke Vegete

Rukometašice 1234 Virovitice nakon obustave natjecanja, koja je bila uzrokovana pandemijom koronavirusa, danas (utorak) se vraćaju na parket u sklopu 22. kola 1. HRL za žene.

Iako je natjecanje nastavljeno proteklog vikenda, Lavice svoj susret sa zagrebačkom Lokomotivom ipak nisu odigrale, budući da su igračice Nenada Šoštarića odigrale uzvratni susret finala EHF kupa u kojemu su svladale španjolsku Malagu, ali nedovoljnim rezultatom da bi osvojile naslov pobjednica.

Tako će prva odigrana utakmica od nastavka prvenstva biti s aktualnim prvakinjama Hrvatske, koprivničkom Podravkom Vegetom, koja će ih ugositit u SD Gimnazije Fran Galović od 18 sati.

– Za nas je Podravka neki drugi svijet. Cilj je otići tamo i pokazati se u što boljem svjetlu jer nerealno je očekivati nešto drugo – kratko je susret najavio trener 1234 Virovitice Franjo Meter.

Podsjetimo, Lavice se nalaze na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s jednim osvojenim bodom iz 20 odigranih utakmica, a u preostalih šest susreta pokušat će osvojiti još koji bod i eventualno, u najboljem mogućem scenariju, prepustiti posljednje mjesto ekipi Sinja.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content