1. ŽNL Podravac ispustio tri gola prednosti protiv Voćina, Miljevčani iznenadili Mikleuš

Jučer (četvrtak) je kompletirano 28. kolo 1. županijske nogometne lige. Danas ranije pisali smo o utakmicama u Zdencima i Rezovcu.

U derbiju za treće mjesto na stadionu Luka u Sopju domaći Podravac je u susretu s Voćinom poveo 3:0 s dva zgoditka Mateja Androša i jednim Ivana Ibriksa, ali su se gosti probudili u drugom dijelu i uspjeli poravnati na 3:3. Prvi zgoditak je upisan domaćem vrataru Kristijanu Dumenčiću, a druga dva je postigao Franjo Perić, jednog iz igre, a drugog iz kaznenog udarca. Domaći su bili uvjereni da je i za njih trebao biti dosuđen kazneni udarac. U 52. minuti s gostujuće klupe isključen je predstavnik Antun Nikolić, zbog verbalnog okršaja sa sucima.

Gradina je na svom terenu povela u ogledu s Dinamom iz Četekovca pogotkom Saše Ivoševića. Gosti su golovima Mateja Dorinke i Antuna Dunkovića (svaki po dva) preokrenuli na 4:1. Konačnih 4:2 postavio je svojim pogotkom Franjo Blažičević u posljednjoj minuti utakmice.

Graničar Bušetina je odnijela sva tri boda s gostovanja u Čačincima. Pobijedila je domaću Mladost 1:0 zgoditkom Lovre Štefanca u 28. minuti utakmice.

Mladost iz Miljevaca bila je bolja od Mikleuša na njegovom terenu 2:1. Zgoditke za Mladost postigli su Ivan Kolembus i Danijel Podmanicki, dok je jedini zgoditak za domaću momčad postigao iskusni Darko Kokoška. Mikleuš je posljednjih dvadesetak minuta igrao s deset igrača jer je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti Dino Škrlin.

Ćeralije su na svom terenu bile bolje od sladojevačke Slavonije 2:0. Prvi pogodak postigao je Tomislav Tunić iz igre u 18. minuti, a drugi Andjelko Jaković u 45. minuti iz kaznenog udarca.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content