PITOMAČA DOČEKUJE ZDENKU Pobjeda domaćih bila bi “šlag na tortu” odličnih proljetnih igara na svom Gmanju

Nogometaši Pitomače danas (nedjelja) igraju posljednji ovosezonski susret na svom Gmanju, u kojem će ugostiti momčad Zdenke 91′ iz Velikih Zdenaca. Utakmica 29. kola na rasporedu je od 18 sati. Do kraja sezone, uz današnji susret, ostalo im je samo još jedno gostovanje, ono sljedećeg vikenda kada će putovati u Slatinu na županijski derbi.

Za Pitomačane danas postoji samo jedna opcija, a to je pobjeda s kojom bi se na najljepši mogući način oprostili od domaćeg travnjaka u ovoj, na kraju se može reći, vrlo uspješnoj sezoni.

Dolaskom Ivana Presečana promijenio se sustav igre, optimizam je bujao iz kola u kolo, a odlična atmosfera iz svlačionice odrazila se itekako na rezultatima. Ovog su proljeća zaustavili vodeće ligaške momčadi, slavili u županijskom derbiju protiv Suhopolja, plasirali se u finale Županijskog kupa i pobjeda protiv Zdenke bila bi samo “šlag na tortu” i najbolja nagrada za, kako je rekao i sam Presečan, redovito treniranje i zalaganje te davanje svog maksimuma u svakoj odigranoj utakmici.

Ovisno o rezultate utakmice u Predavcu, Pitomača se novom pobjedom može popeti na 5. mjesto ligaške ljestvice. U domaćim redovima kartonirani su Luka Skoko i Dean Klemen, dok će zbog istog razloga kod gostiju izostati Mato Mađeruh.

Zdenka se nalazi na 13. mjestu s 26 bodova, što je čak 17 bodova manje od šestoplasirane Pitomače i zapravo bi sve osim domaće pobjede bilo veliko iznenađenje.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content