Slatinski “Suncokreti” na Trgu sv. Josipa rock himnom “We Will Rock You” obilježili Svjetski dan glazbe

Svjetski dan glazbe djeca iz Dječjeg vrtića “Suncokret” Slatina obilježila su nastupom na Trgu sv. Josipa, a za nastup su odabrali pjesmu “We will rock you” legendarne grupe Queen.

– Ovih dana sva su djeca na društvenim mrežama imala priliku vidjeti prekrasan video Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice i to im se jako svidjelo. Tako se rodila ideja da i mi napravimo nešto slično pa smo odabrali ‘svoju’ pjesmu i u nekoliko dana uvježbali koreografiju. Djeca su bila oduševljena, kao i roditelji. Možemo slobodno reći da je pjesma “We will rock you” rock himna svih vremena, jer je nastala prije 44 godine, a sigurno će i sljedeće 44 biti jednako tako dobro prihvaćena. Pjesma ima svoj specifičan ‘zarazni’ ritam i nije nam trebalo puno vremena da ga usvojimo u čast Svjetskog dana glazbe – rekla je ravnateljica Snježana Dupan Lovrić.

203532675 1212831419233161 425299687528056907 n

Djeci iz slatinskog Dječjeg vrtića “Suncokret” pridružili su se prijatelji iz Područnog odjela Mikleuš. Ovo je prvi javni nastup nakon dugo vremena pa su ga djeca izvela s posebnim veseljem, a uživali su i u sladoledu nakon nastupa. Osim što se 21. lipnja obilježava Svjetski dan glazbe, to je ujedno i prvi dan ljeta kojeg su ovi mališani dočekali na gradskoj pozornici, veselo, rasplesano i uz ledeno osvježenje.

(www.icv.hr, adf, DV Suncokret, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content