Kaltenbaher napustio Papuk, a Dijanešić Slatinu: U novoj sezoni igrat će zajedno za našički trećeligaš NAŠK

Benjamin Dijanešić (21) i Leo Kaltenbaher (18) novi su igrači našičkog trećeligaša NAŠK-a.

Dijanešić je protekle dvije sezone proveo u slatinskom četvrtoligašu. Ovaj lijevonogi ofenzivni vezni igrač u slatinskom je dresu prošle sezone zabio sedam pogodaka i upisao barem toliko asistencija. Nedavno se proslavio i u nogometnom zabavnom reality showu “Utakmica života” gdje je stigao do same završnice i okršaja protiv mlade hrvatske izabrane vrste. Benjamin je uz Slatinu igrao još i za Standard iz Nove Šarovke, Zrinski i zdenačku Slogu. U novoj sezoni nosit će dres NAŠK-a i tako zaigrati u većem rangu natjecanja.

Za trećeligaš iz Našica ovih je dana pristupnicu potpisao i Leo Kaltenbaher, dojučerašnji igrač orahovačkog trećeligaša Papuka, kluba u kojem je i započeo svoju nogometnu karijeru. Uz Papuk, igrao je za Hypo Limač iz Osijeka, feričanački FEŠK i Hrvatski dragovoljac (juniori 1. HNL), da bi se prošle sezone vratio ponovno u Orahovicu. Svoje nogometne vještine “tesao” je i na “parketu” kao član futsal klubova Zagreb 92 i MNK Našice.

Dovođenjem ovog dvojca iz klubova s područja Virovitičko-podravske županije, zatim Tomislava Topolovca iz jelisavačkog Vihora te Mohameda Rayane Matara koji je školu nogometa prošao u francuskom trećeligašu US Orléansu, a stiže iz drnjanskog Tomislava, Našičani su pokazali ozbiljne ambicije za novu sezonu 3. HNL Istok u kojoj će ih voditi novoimenovani iskusni strateg, rođeni Orahovčanin Igor Brkić.

Brkić je na klupi zamijenio Marija Barišića, koji je u NAŠK-u proveo punih devet godina i upisao više od 300 nastupa.

(www.icv.hr, ts, foto: facebook, NK NAŠK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content