Kino Park: Ovog vikenda pogledajte “Krstarenje džunglom” i “Divlji Spirit”

Ovoga vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 31. srpnja u 19 sati, možete pogledati komediju “Krstarenje džunglom”.
 
Izvorno ime: Jungle Cruise
Redatelj: Jaume Collet-Serra
Žanr: akcija, avantura, komedija
Uloge: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Trajanje filma:
Godina: 2020
Država: SAD
Sadržaj filma: Lily putuje iz Londona u džunglu Amazone gdje angažira Franka da je vozi u svom brodiću niz rijeku. Lily je odlučna otkriti drevno stablo s nevjerojatnim ljekovitim svojstvima koje imaju moć promijeniti budućnosti medicine. U svojoj potrazi, ovaj dvojac će se susresti s bezbroj opasnosti i natprirodnih sila u varljivoj ljepoti bujne prašume.
 
19.3.2020 18 20 22 jungle cruise
A u nedjelju, 01. kolovoza u 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Divlji Spirit”.
 
Izvorno ime: Spirit Untamed
Redatelj: Elaine Bogan
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma:
Godina: 2021
Država: SAD
Sadržaj filma: Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari puno za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim. Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger. Pruin otac, vlasnik staje Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyina oca. Kada bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem. Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom Spirit: Stallion of Cimarron nominiranim za Oscara, a uključuje i tv seriju nagrađenu Emmyjem.
14.5.2021 12 56 14 Spirit HR
(www.icv.hr, Kino Park)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content