Novi županijski prvoligaš Podgorje počeo s pripremama: Prva provjera ovog vikenda protiv milanovačkog Sokola

U ponedjeljak, 12. srpnja s pripremama za novu sezonu počela je seniorska momčad Podgorja. Momčad iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja od nove sezone igrat će u društvu županijskih prvoligaša.

Na okupljanju su se, uz Marina Grizelja, inače pojačanja iz susjednog rivala Svetog Đurađa, pojavili i domaći igrači, koji su prošlogodišnjim osvajanjem naslova viceprvaka u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad izborili plasman u viši rang natjecanja.

IMG 8828

-Uz Grizelja, prestupio nam je i Mihael Komar iz vukosavljevačke Mladosti, a u planu je dovođenje još dva igrača, čime bi ih bilo 22 do 24, što je optimalno za jednu ligašku sezonu u tom rangu natjecanja – rekli su nam iz Uprave kluba.

Trener Ivan Ćavar poveo je momčad na dio terena koji se može koristiti za treninge, dok se drugi dio, oko zapadnog gola i dalje intenzivno zalijeva, kako bi nedavno posađena trava bila što kvalitetnija.

IMG 8834

Igrači su nizali trkačke dionice u trajanju od šest minuta, dok su u pauzama radili vježbe snage. Na kraju treninga odrađene su i vježbe s loptom.

Prvu pripremnu utakmicu Podgorje će odigrati u nedjelju, 18. srpnja u Milanovcu sa Sokolom. U planu su još pripremni susreti s Dravom iz Terezinog Polja, Rezovcem, Podravcem iz Sopja, Gordowom iz Velikog Grđevca te nastup na memorijalnom domaćem turniru, na kojemu su svoj dolazak potvrdile momčadi Moslavine iz Velike Trnovitice i Bunjevca iz Krivog Puta.

IMG 8830

Kako i sami kažu, dovoljno je vremena i pripremnih utakmica da se momčad iskristalizira do početka prvenstvenog natjecanja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content