BOĆARI HAJDUKA IZ KRČENIKA PLASIRALI SE U DRUGU LIGU Zubčić: Ponosni smo na ovaj rezultat, sve što smo postigli i zaslužili smo

Boćarski klub “Hajduk” Krčenik je u boćarskoj sezoni 2020./2021., natječući se u trećoj Hrvatskoj boćarskoj ligi “Zagreb-Slavonija” zauzeo je odlično četvrto mjesto na ljestvici od ukupno 11 boćarskih klubova, te se tim rezultatom plasirao u drugu Hrvatsku boćarsku ligu u kojoj će se natjecati u narednoj sezoni.

– Ponosni smo na ovaj rezultat jer smo kao mali klub iz malog mjesta osigurali ulazak u drugi razred hrvatskog boćanja. Hvala Općini na velikoj i svesrdnoj pomoć i od srca čestitam svim momcima koji su branili boje našeg kluba u protekloj sezoni– kaže predsjednik BK Hajduka Marinko Zubčić.

Načelnik općine Podravska Moslavina u kojoj se nalazi malo mjesto Krčenik, Dominik Cerić, pohvalio je boćare kao izniman sportski kolektiv.

Bocari Krcenik 3 Custom

– Znamo da je sport najveći veleposlanik Hrvatske u svijetu pa je tako zasigurno i najveći promotor nas malih općina diljem Lijepe Naše. Naši boćari su primjer kako se radi u sportu i sve što postignu više je nego zasluženo. Hvala ima svemu što rade i čestitam im od srca na ovom velikom uspjehu. Općina naravno potiče sport u svom proračunu, jer sport je taj koji daje zdravi i aktivan život i tako ćemo nastaviti i dalje– rekao je Cerić.

Uz ovaj sjajan uspjeh, Boćari Hajduka imaju i niz uspješno odrađenih aktivnosti iza sebe.

Bocari Krcenik 2 Custom

– BK “Hajduk” Krčenik tradicionalno godišnje održava dva boćarska turnira. Tako je 1. svibnja održan turnir bračnih parova u kojem su se družili i natjecali članovi i gosti kluba sa svojim suprugama. 10. srpnja smo u cilju sportskog natjecanja i druženja organizirali turnir u kojem se natjecalo 12 ekipa iz cijele Hrvatske i to BK “Hajduk” Pridraga, BK “Velebit” Benkovac, BK “Vuka”, BK “Čepin”, BK “Fešk” Feričanci, BK “Belišće”, BK “Retfala” Osijek, BK “Dunav” Sotin, BK “Ponikve” Zagreb, BK “Sjenjak” Osijek, te dvije ekipe BK “Hajduk” Krčenik. Na turniru je pobjedu odnijela ekipa BK “Hajduk” Krčenik, drugoplasirana je bila ekipa BK “Retfala” Osijek, trećeplasirana je bila ekipa BK “Velebit” Benkovac, a četvrtoplasirana druga ekipa BK “Hajduk” Krčenik. Eto, u naše malo mjesto su došli klubovi iz cijele Hrvatske što puno govori koliko se u ovom kraju voli ovaj sport– zaključio je predsjednik Zubčić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content