Prva investicija u Gradske bazene nakon 23 godine: Postavljena jedna nova bio sauna i dvije finske

Nakon 23 godine od svoje izgradnje osječki Gradski bazeni najzad su dobili svoje prvo ulaganje. Posjetitelje ovoga kompleksa, osobito ljubitelje saune, od danas će umjesto dosadašnje dvije zastarjele – dočekati tri nove saune te u cijelosti uređen tzv. predsaunski prostor.

Vrijednost investicije je 320 tisuća kuna, a nove sadržaje obišli su gradonačelnik Osijeka Ivan Radić i direktorica ,,Športskih objekata” Nataša Brčić.

– Nakon što smo nasuli pijesak na Copacabanu te postavili suncobrane, ležaljke i druge popratne sadržaje, sada smo prvi put od 1998. uložili i u Gradske bazene. Naši sugrađani posjećuju ovaj kompleks i ljeti i zimi pa je namjera bila omogućiti im još novih sadržaja koji će značajno poboljšati kvalitetu usluge – izjavio je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

sauna
Foto: Grad Osijek

U Gradskim bazenima, izvršeni su radovi na uređenju predsaunskog prostora gdje su u cijelosti obnovljene instalacije, postavljene nove sanitarije, ozvučenje i rasvjeta, a uređena je i terasa s novim drvenim ležaljkama i grijanim klupama. No posjetitelje bazena i ljubitelje saune zasigurno će najviše obradovati tri nove saune: jedna bio sauna i dvije finske.

Nataša Brčić, direktorica gradske tvrtke Športski objekti d.o.o., dodala je kako saune s radom počinju odmah te da cijene usluge ostaju iste.

Istaknula je i da se na Gradskim bazenima pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, no da za ulazak nisu propisani nikakvi posebni uvjeti, izuzev dezinfekcije i obvezne maske.

– Nisu potrebne nikakve potvrde o cijepljenju, odnosno PCR test. Na bazenima se svakodnevno odvijaju treninzi i niti je propisano niti tražimo bilo što osim već navedenog – pojasnila je direktorica Brčić.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content