Škola nogometa općine Lukač ponovno počinje s radom u subotu, 10. srpnja

Škola nogometa općine Lukač, koja djeluje u sklopu NK „Bratstvo” Gornje Bazje, zahvaljuje se svim klubovima koji su sudjelovali na Nogometnoj olimpijadi te time doprinijeli da ista okupi čak 41 momčad mlađih uzrasnih kategorija i bude jedan od najvećih nogometnih događaja godine u Virovitičko–podravskoj županiji, čime je Škola nogometa opravdala svoj osnutak i potvrdila uspješnost rada koji je prepoznat od klubova iz cijele regije i potvrđen pohvalama za uspješnu organizaciju iste.

Nakon petnaestak dana odmora, škola nogometa nastavlja svoj rad te poziva sve svoje dosadašnje članove kao i sve dječake i djevojčice od 6 do 17 godina koji vole i žele igrati nogomet da se uključe u rad i pripreme za sljedeću nogometnu sezonu.

Škola nogometa općine Lukač ponovno počinje s radom u subotu, 10. srpnja u 9 sati i 30 minuta okupljanjem i treningom za sve uzrasne kategorije na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

Za sve detaljnije informacije i upis u školu nogometa možete se obratiti voditelju škole nogometa Robertu Špirancu na broj mobitela 099/ 392 1470 ili jednostavno doći na okupljanje 10. srpnja već od 8 sati i 30 minuta te sudjelovati na prvom treningu u novoj sezoni.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content